Настільна версія
мова | язык

У Києві вперше виступлять монстри сучасної альтернативної музики - FIVE FINGER DEATH PUNCH!!!

26 Листопада, 22:29

Поділитися:

7 грудня 2013року о 19.00 зимовий лід розлетиться на шматки після стрімкого "Смертельного Удару Кулаком" від американців Five Finger Death Punch!!! Це шоу неможливо пропустити, група привезе своє незабутнє шоу на честь презентації свого четвертого альбому і це на піку своєї популярності! Україну давно не трусив настільки якісний метал саунд.

Харизматичні, багатогранні, талановиті і набираючі скажену популярність в метал кругах, усе це про них, Five Finger Death Punch - Айвен Муді, Золтан Баторі, Джейсон Хук, Джеремі Спенсер і Кріс

Американська метал група Five Finger Death Punch була утворена в 2005. Назва групи Five Finger Death Punch походить від класичних фільмів про східні бойові мистецтва, Five Finger Death Punch можна перевести як Смертельний Удар Кулаком. Музика групи цілком і повністю відповідає назві, вона швидка, агресивна і нещадна і в той же час мелодійна.

Дебютний альбом групи Five Finger Death Punch - The Way of the Fist був випущений в 2007 році. Після випуску альбому інтерес до нікого до цього не відомій групі різко почав рости. У 2009 році група Five Finger Death Punch випустила свій другий альбом Five Finger Death Punch - War Is the Answer, який приймався публікою з ще більшим інтересом. Обидва альбоми групи Five Finger Death Punch досить швидко набули золотого статусу, тільки в США було продано більше 500000 копій кожного альбому. Також варто відмітити, що альбом також випускався в делюкс версії Five Finger Death Punch - War Is the Answer(2009) Deluxe Edition, яка включала додатковий бонусный відео DVD з інтерв'ю і концертами групи Five Finger Death PunУ 2011 році група закінчила роботу над своїм новим альбомом American Capitalist.

Група Five Finger Death Punch виступала на найбільших метал фестивалях Mayhem Festival, Download Festival, Rock On The Range і багатьох інших, пліч-о-пліч з монстрами жанру. Група Five Finger Death Punch виграла титул "Краща метал група року" двічі на радіо the Radio Contraband Rock Radio Awards в 2011 і 2012.

A MAD GAME - одна з найяскравіших молодих альтернативних команд Італії розігріватиме публіку перед виступом FIVE FINGER DEATH PUNCH!

Помилковий заголовок — E Rb'ds dgthit dbcnegkznm vjycnhb cexfcyjї fkmnthyfnbdyjї vepbrb - АШМУ АШТПУК ВУФЕР ЗГТСР!!!
26 Листопада, 22:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван