Настільна версія
мова | язык

Леді ГаГа розсекретила свого коханого-перевертня

27 Листопада, 01:21

Поділитися:

На одному з популярних американських ток-шоу Леді ГаГа була відверта як ніколи: зірка розповіла про те, як їй пощастило з хлопцем, який є не тільки її коханим, а й найкращим другом. Можливо, скоро нас чекає найекстравагантніша весілля за всю історію шоу-бізнесу.

Відносини співачки з 32-річним актором Тейлором Кінні придбали більш ніж серйозний характер. Епатажна Леді ГаГа не любить розповсюджуватися з приводу свого особистого життя, вважаючи за краще бути оточеною ореолом таємничості і двозначності. Але на популярному американському ток-шоу співачка вперше розговорилася: зірка розповіла ведучій Еллен Дедженерес про свій роман з красенем Тейлором Кінні, якого раніше називала просто «близьким другом». Леді ГаГа познайомилася з сексуальним «перевертнем» зі «Щоденників вампіра» два роки тому на зйомках кліпу «You and I», в якому їм довелося зображати пристрасну парочку. «Коли він поцілував мене, я не відчула ніякої хімії — ми знімали відео і я розуміла, що це всього лише акторська гра», — говорить співачка про першу зустріч з Тейлором і продовжує: «Він мій найкращий друг! Ви не уявляєте, як це круто, коли чоловік не тільки твій коханець, а й найближчий друг — хіба щось може бути краще таких відносин?».

Оскільки раніше Леді ГаГа не надто балувала одкровеннями про своє особисте життя, її остання заява дорогого коштує — шанувальники співачки тепер сподіваються побачити улюбленицю у весільній сукні, яке, враховуючи екстравагантний стиль зірки, обіцяє перевершити найсміливіші очікування. 
Помилковий заголовок — Ktls UfUf hjpctrhtnbkf cdjuj rj[fyjuj-gthtdthnyz
27 Листопада, 01:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван