Настільна версія
мова | язык

Дитяче Євробачення-2013: учасники готуються до фіналу і долучаються до української культури

28 Листопада, 14:54

Поділитися:

26 листопада в Національному палаці мистецтв «Україна» офіційно стартував ХІ дитячий пісенний конкурс «Євробачення-2013». В урочистій церемонії відкриття взяли участь юні конкурсанти з 12 країн світу. На церемонії відкриття виступила переможниця дитячого «Євробачення-2012» українська співачка Анастасія Петрик і виконала свою нову пісню «Victory».

Юні учасники Дитячого «Євробачення-2013» долучилися до української культури та відвідали вечірку в національному стилі, де співали українські пісні і пробували національну кухню. Для іноземних гостей виступили фольклорні колективи «Берегинька» і «Намисто», а також театр «Берегиня». Цьогорічна учасниця від України Софія Тарасова у фіналі дитячого «Євробачення-2013», який відбудеться 30 листопада, буде виступати під номером шість.

Нагадаємо, що НТКУ вже проводила Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2009 в Києві. На цьому конкурсі переміг Ральф Макенбах, який представляв Нідерланди, з піснею «Click Clack». На попередньому дитячому Євробаченні перемогла учасниця від України Анастасія Петрик , яка завоювала серця Європи піснею «Небо».
Помилковий заголовок — Lbnzxt "dhj,fxtyyz-2013^ exfcybrb ujne.nmcz lj asyfke s ljkexf.nmcz lj erhfїycmrjї rekmnehb

28 Листопада, 14:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон