Настільна версія
мова | язык

Перший трейлер нової «Людини-павука»

5 Грудня, 22:25

Поділитися:

Кінокомпанія Sony Pictures Entertainment випустила перший трейлер до фільму «Нова Людина-павук: Висока напруга». Відеоролик доступний на YouTube і з нього можна говорити про те, що у новому фільмі головному герою протистоятимуть одразу три лиходія — Електро у виконанні Джеймі Фокса, Носоріг, якого зіграє Пол Джаматті, і Зелений Гоблін. Роль останнього виконає Дейн ДеХаан.

Крім того, у відеоролику міститься і натяк на можливих антагоністів третьої частини нової серії фільмів про Людину-павука. Судячи з трейлеру, ними стануть Стервятник і Доктор Восьминіг. Світова прем'єра фільму запланована на 17 квітня 2014 року, а потім через тиждень картина вийде і на вітчизняних екранах. Він стане другою частиною нової серії фільмів про Людину-павука, над якою працює режисер Марк Уебб. Головну роль у фільмі грає Ендрю Гарфілд. Крім того, у фільмі задіяні Емма Стоун і Мартін Шин.

Всього Sony планує зняти не менше чотирьох фільмів з цієї серії. Крім «Високої напруги» вже анонсовані ще дві кінострічки, вихід яких заплановано на 2016 і 2018 роки. Перша частина нової серії фільмів про Людину-павука вийшла у 2012 році і зібрала в світовому прокаті 752 млн доларів при бюджеті в 230 млн доларів. Картина стала перезапуском франшизи.

У попередній трилогії, постановкою якої займався Сем Реймі, головну роль грав Тобі Магуайр. Людина-павук входить до числа найбільш популярних супергероїв. Його перша згадка в коміксах датується 1962 роком. Головним героєм фільмів і коміксів про Людину-павука є Пітер Паркер, що відкриває в собі надлюдські здібності і використовує їх у боротьбі зі злочинністю.

Помилковий заголовок — Gthibq nhtqkth yjdjї «K.lbyb-gfderf»
5 Грудня, 22:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон