Настільна версія
мова | язык

На Facebook можна буде співчувати

12 Грудня, 21:56

Поділитися:

Користувачі соціальних мереж вже давно мріють висловлювати своє невдоволення однією кнопкою, але «Мені не подобається» в ВКонтакте або Dislike на Facebook навряд чи з'явиться в найближчому майбутньому. А от кнопка «Співчуваю», яка буває так часто потрібна, може з’явитися вже дуже скоро.

Анонімний інженер Facebook повідомив виданню HuffPo про те, що на одному з недавніх хакатонів була придумана альтернатива кнопці Like — кнопка Sympathize, яку на російську мову розумно буде перекласти як «Співчуваю ».

Інновація буде працювати у зв'язці з параметром «Настрій», який можна вибрати при створенні нового поста на Фейсбуці. Якщо ви вибираєте «Sad» або «Depressed», замість Like під вашим постом автоматично з'явиться близьке кожному жителю України «Співчуваю».

Наприклад:
«Хлопці, їхав вранці на роботу дві з половиною години, сніг посилюється, у скільки потрібно виїжджати з роботи, щоб встигнути додому до получночі?»   
81 Співчуваю, 10 коментарів

Кнопка Like теж з'явилася на подібному хакатоні, тому виключити можливість появи кнопки Співчуваю в стрічках можна. Регулярно відбуваються катастрофи та катаклізми, які не дозволяють людині з тонкою душевною організацією поставити під фотографією падаючого літака чи фотографією студентів Євромайдану в залі суду Like. А от «Співчуваю» — інша справа.
Помилковий заголовок — Yf Афсуищщл vj;yf ,elt cgsdxedfnb

12 Грудня, 21:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон