Настільна версія
мова | язык

Ріанна лікує Емінема: тизер кліпу The Monster

15 Грудня, 18:59

Поділитися:

Вже давно всі з нетерпінням очікують логічного завершення спільної роботи Ріанни і Емінема — відео на пісню «The Monster». Композиція вже декілька тижнів тримає лідируючі позиції в чартах Великобританії та США. Раніше Емінем поділився з прихильниками фотографіями зі зйомок, а тепер артисти нарешті представили тизер відеороботи.

Ролик починається з того, як Емінем дивиться ретроспективу свого життя на DVD в темній кімнаті під звуки метронома . Очевидно, що він знаходиться у кабінеті психотерапевта у виконанні Ріанни, що з’являється в образі фатальної жінки-вамп. У неї в руках — жовтий блокнот, в який вона скрупульозно записує спогади репера. У цей момент телевізор у «кабінеті» транслює сюжети про наркозалежність Емінема, сімейні проблеми, перебування в реабілітаційній клініці в 2005 році. Далі — зовсім інша сцена: клітина на тлі пустельного пейзажу під охороною чоловіків зі зброєю. На екрані загоряється слово «Monster», а от що у тій коробці залишається загадкою.

Точна дата виходу відео The Monster невідома, але це точно відбудеться вже наступного тижня. Це вже не перша спільна робота популярних артистів: Емінем і Ріанна також записали дует і зняли кліп на сингл «Love the Way You Lie».
Помилковий заголовок — Hsfyyf ksre' Tvsytvf^ nbpth rksge Еру Ьщтыеук
15 Грудня, 18:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон