Настільна версія
мова | язык

Новий альбом Beyonce поламав світові музичні традиції

15 Грудня, 18:59

Поділитися:

П'ятий сольний альбом Beyonce став найбільшою несподіванкою року. Співачка випустила його без попередження на iTunes в п'ятницю вранці 13 грудня. Альбом отримав ім`я співачки, Beyoncé, і характеризується як «візуальний»: на кожну з 14 композицій знятий кліп.

«На цей раз мені не хотілося випускати альбом так, як я робила це раніше. Мені вже це набридло. Тепер мені захотілося говорити зі своїми шанувальниками безпосередньо…Так багато всього стоїть між музикою, артистом і фанатами. А я не хочу, щоб хтось розповідав про те, що у мене вийде альбом. Хочу випустити його — і щоб шанувальники самі дізналися про це», — саме так прокоментувала Beyonce своє рішення обійтися без маркетингових кампаній.

Альбом також примітний тим, що на кожну з 14 композицій був знятий власний кліп. Прев'ю всіх нових кліпів виконавиці також опубліковані і доступні на її офіційному каналі на YouTube.

У записі альбому взяли участь її чоловік Jay Z, Дрейк, Френк Оушен, а також нігерійська письменниця Чімаманда Нгозі Адич. На даний момент купити «Beyoncé» на iTunes можна тільки повністю, включаючи всі треки, відео і бонуси, але пізніше в грудні композиції планують почати продавати окремо.
Помилковий заголовок — Yjdbq fkm,jv Иунщтсу gjkfvfd cdsnjds vepbxys nhflbwsї
15 Грудня, 18:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван