Настільна версія
мова | язык

LOBODA показала нових музикантів

21 Грудня, 01:55

Поділитися:

Телеканал «Інтер» вирішив повернути традицію підводити музичні підсумки концертом «Пісня року», відзначаючи найяскравіші хіти і найуспішніших виконавців 2013-го.
Одним з найбільш пам'ятних номерів концерту 2013 став виступ LOBODA з новим хітом «Город под запретом».


На сцені співачка з'явилася у вишуканому та сміливому вбранні в супроводі оновленого складу музикантів, які забезпечили композиції вражаюче яскраве звучання.

Як тільки пролунали перші акорди, сцена «Палацу Україна» перетворилася на підводний світ, населений загадковими морськими істотами. Досягти такого ефекту LOBODA і її команда змогли за рахунок величезних скляних декорацій, в яких заломлювалися світлові промені, створюючи враження морських хвиль. У цих глибинах раз у раз виникали люди із зябрами, нагадуючи історію з легендарного фільму про людину-амфібію. Як і в знаменитій кінострічці, основною темою постановки стала тема самотності і невичерпної спраги любові. А на величезних екранах дві людини у відчайдушній боротьбі намагалися прорватися крізь товщу води, щоб зробити хоч один ковток повітря..

Цю історію протягом кількох ночей знімав один з кращих операторів-підводників Михайло Верпатов.

Номер готували спеціально для виступу LOBODA на «Пісні року». «Любов — це почуття необхідно нам так само, як кисень, людина задихається від нестачі любові і не може жити, поки знову знайде її», — прокоментувала LOBODA.

Подивитися перфоманс LOBODA на «Пісні року» можна буде на «Інтері» 29 грудня о 21.00, відразу після «Подробиць». У концерті також взяли участь й інші відомі українські виконавці, а ведучими вечора стали Анастасія Даугулє і Дмитро Шепелєв.
Помилковий заголовок — ДЩИЩВФ gjrfpfkf yjdb[ vepbrfynsd

21 Грудня, 01:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван