Настільна версія
мова | язык

Українські зірки оцінили комедію «Любов у великому місті - 3»

19 Грудня, 23:51

Поділитися:

Вчора в кінотеатрі Cinema City відбулася зіркова прем'єра романтичної комедії «Любов у великому місті - 3». На презентацію приїхали виконавці головних ролей Володимир Зеленський, Вєра Брежнєва, Анастасія Задорожна, режисер і креативний продюсер Марюс Вайсберг і співрежисер Девід Додсон. Оцінити фільм і зарядиться його позитивом прийшли українські артисти і публічні люди.

Серед гостей презентації можна було побачити таких українських селебрітіс, як Міка Ньютон, DZIDZIO, Віктор Павлик, Джей, Соломія Вітвіцька, Тоня Матвієнко, Яна Клочкова, Світлана Тарабарова. Пісня у виконанні Тарабарової «Мы верим в любовь» стала саунтреком до фільму «Кохання у великому місті - 3». Також, спеціально для кінокартини, Джей (соліст групи D.Lemma) разом з Андрієм Бєляєвим (НаВідмінуВід) написав композицію «Раз. Люблю». Тому фільм сміливо можна назвати російсько-української кінокомедією: і актори, і режисери, і навіть саундтреки українські. Цікаво, що не так давно виконавець Джей прославився ще і як автор музики до Гімну естафети Олімпіади в Сочі.

Для третьої частини російської комедії режисерам вдалося роздобути на епізодичну роль ще й голлівудську діву Шерон Стоун. Правда обійшлося це творцям фільму досить недешево: за два дні зйомок їй заплатили $ 400 000. Крім того, у зйомках взяли участь такі зірки кіноматографу, як Олексій Чадов, Катерина Климова, Ігор Жижикін.

У новому фільмі головні героїні Аліса, Катя і Настя їдуть відпочивати, залишивши дітей на піклування батьків. І тут знову на шляху татусів виникає святий Валентин, у виконанні Філіпа Кіркорова. Виснажений чоловіки в серцях бажають, щоб їхні діти скоріше стали дорослими. Бажання виповнюється: вранці всі троє дізнаються, що їхні діти вже студенти. І ось тут починаються справжні проблеми...

Фільм виробництва «Студії Квартал- 95» і кінокомпанії «Леополіс» , знятий на замовлення телеканалу « Росія», вийде в український прокат 1 січня 2014.
Помилковий заголовок — Erhfїycmrs pshrb jwsybkb rjvtls. «K.,jd e dtkbrjve vscns - 3»
19 Грудня, 23:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон