Настільна версія
мова | язык

Рікі Мартін розійшовся з бойфрендом

10 Січня, 01:19

Поділитися:

42-річний латиноамериканський співак розлучився зі своїм партнером, Карлосом Гонсалесом, з яким збирався одружитися. Офіційний представник Рікі Мартіна заявив, що Рікі і Карлос вирішили припинити відносини і залишитися просто друзями.

А ще тільки пару місяців тому співак в одному з інтерв'ю американському журналу заявляв, як йому пощастило з бойфрендом — в Карлосі він знайшов розуміючого і дбайливого партнера, який у всьому допомагає йому, підтримує у вихованні 5-річних близнюків Матте і Валентино, приймає його стиль життя і не засуджує .

«Ми були разом чотири роки ... — каже Рікі Мартін. — Коли у мене з'явилися сини, в моєму житті її не було Карлоса. Він тоді мені сказав: «Я шукаю хлопця, а не батька сімейства», на що я йому відповів: «Ти знайшов дорослого, сформованного чоловіка».

Друзі пари заявляють, що співак зі своїм партнером вже з листопада місяця живуть окремо кожен своїм життям. Мабуть, Карлос Гонсалес ще не готовий виховувати дітей Рікі Мартіна.

Нагадаємо, що в 2008-му році Рікі Мартін став батьком двох хлопчиків-близнюків, яких народила йому сурогатна мати, а в 2010-му зізнався у своїй гомосексуальності.
Помилковий заголовок — Hsrs Vfhnsy hjpsqijdcz p ,jqahtyljv

10 Січня, 01:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків