Настільна версія
мова | язык

«МЕРІ» презентують новий альбом

29 Січня, 15:32

Поділитися:

31 січня українська поп-рокова команда «МЕРІ» презентує свій третій студійний альбом. Нагадаємо, у творчому активі групи дві офіційні платівки «Мерідіани»2007, та «Війни в прямому ефірі»2010.

Новий альбом отримав назву «Кулями Любов…». «МЕРІ» створювали його впродовж останніх трьох років. До запису було залучено одразу кілька студій звукозапису. За словами фронтмена групи Віктора Винника, це в повній мірі дозволило поекспериментувати з саундом. Також задля візуалізації музичного матеріалу нового альбому на треки «Сестра» і «Ніжно», було відзнято відеокліпи.

Презентація відбудеться у простий і демократичний спосіб. 31 січня усі треки з альбому буде виставлено в мережі(на оф. сайті групи та на сторінках у соц. мережах), для вільного скачування. Також платівка вийде обмеженим тиражем у форматі компакт диску.

Вперше «на живо» новий альбом «МЕРІ» «Кулями Любов…» можна буде почути 31 січня у Тернополі в пабі «Хмільне Щастя». Серію клубних виступів в підтримку альбому музиканти вирішили розпочати з «файного міста», оскільки саме у Тернополі свого часу вперше прозвучала назва «МЕРІ». А вже 1-го лютого «МЕРІ» презентуватимуть «Кулями Любов…» у Львові, 8-го у Києві. На завершення можна сказати, що після виходу третього альбому, у творчу відпустку група не збирається і вже приступила до запису пісень для майбутнього студійника.
Помилковий заголовок — «VTHS» ghtptyne.nm yjdbq fkm,jv

29 Січня, 15:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)