Настільна версія
мова | язык

Кеті Перрі стала першим мікроблогером з 50 млн передплатників

3 Лютого, 14:46

Поділитися:

Американська співачка Кеті Перрі стала першим користувачем сервісу мікроблогів Twitter, число передплатників якої подолало позначку в 50 мільйонів.

Від популярної співачки не відстає канадський музикант Джастін Бібер, у якого 49200000 передплатників. Зірки американського шоу-бізнесу змагаються не перший рік. У червні минулого року молодий канадець став першим мікроблоггером з 40 мільйонами фоловерів. Вже до кінця року Перрі завдала удару у відповідь, позбавивши Бібера звання самого популярного «твіттерівця».

Сам Бібер користувався званням найпопулярнішого мікроблоггерів менше року. У січні він відібрав першість в іншої американської співачки Леді Гаги. Тоді у лідерів рейтингу було близько 33 мільйонів передплатників. Зараз Леді Гага знаходиться на четвертій позиції, поступаючись президенту США Бараку Обамі.

Американська поп-співачка Кеті Перрі прославилася в 2007 році, коли випустила композицію «I kissed a girl», що стала світовим хітом і зайняла перші рядки в хіт-парадах декількох країн. В даний час на рахунку співачки чотири студійні альбоми. Співачка користується популярністю не тільки за рахунок музичних здібностей, а й завдяки своїм зовнішнім даним. Перрі постійно фігурує в рейтингах найсексуальніших жінок світу і часом займає в них першу сходинку.
Помилковий заголовок — Rtns Gthhs cnfkf gthibv vsrhj,kjuthjv p 50 vky gthtlgkfnybrsd

3 Лютого, 14:46

Поділитися:

За матеріалами: ria.ru

Теги: Кеті Перрі, Twitter

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван