Настільна версія
мова | язык

Російський прем`єр заснув на відкритті Олімпіади в Сочі

8 Лютого, 20:00

Поділитися:

На церемонії відкриття Олімпіади в Сочі російського прем’єр-міністра Дмитра Медведєва так втомила тригодинна церемонія, що він заснув прямо на трибунах. Такий кадр вдалося вловити російським операторам, які вели пряму трансляцію події. Це стало одним з найважливіших обговорень на тему Олімпіади в соціальних мережах.

Російський прем'єр- міністр Дмитро Медведєв був одним з почесних гостей на церемонії відкриття Олімпіади в Сочі. Оператори, які знімали шоу, кілька разів зупиняли свої камери на прем'єрі. В один з таких моментів вони застали Медведєва сплячим ... Фото швидко розійшлося по соцмережам і викликало широке обговорення: «
Вся Сибір і ДВ в 4-5 годин ранку сидить дивиться відкриття Олімпіада2014 в Сочі, а Медведєв у 22:00 вже спить на стадіоні!», «Президент Росії оголосив Олімпійські ігри в Сочі відкритими під хропіння прем'єра Медведєва», «Сплячий Медведєв зробив мій день!» — коментували інцидент користувачі соціальних мереж. При цьому, варто відзначити, що камера зупинилася на Медведєві ненадовго і складно зробити однозначний висновок, спить він чи просто закрив очі.

За телетрансляцією відкриття зимових Олімпійських ігор стежили 3 млрд осіб. Театральна постановка, зрежисована гендиректором «Першого каналу» Костянтином Ернстом, демонструє історію російської держави, в ній було задіяно більше 3 тис. осіб.
Помилковий заголовок — Hjcsqcmrbq ghtv`'h pfcyed yf dslrhbnns Jksvgsflb d Cjxs

8 Лютого, 20:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій