Настільна версія
мова | язык

Наталка Карпа презентувала романтичне відео з палаючими шинами

11 Лютого, 09:06

Поділитися:

Наталка Карпа паралельно з роботою над етно-альбомом вирішила повернутись до лірики і презентувала новий відеокліп «Вітрами». Відеокліп вже можна побачити в ефірі музичних телеканалів, а прем’єра пісні «Вітрами» відбулась тільки вчора.

«Це вперше спочатку презентуємо відео, а потім пісню, - розповідає про прем’єру співачка. - Побачивши відео, ти візуалізовуєш слова, мелодію, бачиш емоції. Коли потім чуєш саму пісню по радіо, ти вже пов’язуєш її з відеорядом. Зовсім по-іншому сприймається. Спробуйте!»

Зйомки кліпу «Вітрами», які відбувались наприкінці жовтня, виявились в дечому навіть пророчими. Для створення вогню в кадрі, знімальна команда на чолі з режисером Іваном Банясом, вирішила спалити не лише опале листя навкруги, але й використати для цього старі шини, що лежали неподалік для яскравішого ефекту та масивного диму. За словами співачки, цей запах вона відчувала ще довго після зйомок. А потім впізнала і на київському майдані. З вогнем пов’язана ще одна історія цього відео.

Наталка Карпа: «Фортепіано, яке відіграє важливу роль в кліпі, я побачила надворі напівобгорілим. Аж серце зжалось. Воно дуже схоже на те, яке було у мене в дитинстві. Тому, не довго думаючи, забрала, відреставрувала і вирішила відзняти у своєму відеокліпі. Тепер воно стоїть у моєму заміському будиночку і чекає літа. В мене музична родина: тато, сестричка - музиканти, от разом плануємо влаштовувати музичні вечірки».
Помилковий заголовок — Yfnfkrf Rfhgf ghtptynedfkf hjvfynbxyt dsltj p gfkf.xbvb ibyfvb
11 Лютого, 09:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій