Настільна версія
мова | язык

Фільм Макса Барських покажуть на М1 у День закоханих

12 Лютого, 15:11

Поділитися:

В основі фільму — монолог Макса Барських, який базується на його щоденникових записах різних періодів, а також документальні зйомки, які велися протягом декількох місяців. Головною локацією послужила домашня студія музиканта під час запису нових пісень. Всі епізоди являють собою мікс з професійного життя артиста, відкритої широкому колу глядачів, і особистого, прихованого від сторонніх очей. Фільм приурочений до Дня Святого Валентина, тому його слоган говорить «Відверто про кохання».

«Ми зважилися на цей експеримент, бо хотіли відкрити образ Максима. Того Максима Барських, якого знає тільки його близьке оточення. Широка аудиторія знайома з ним крізь переломлення теле- і радіо форматів , завдяки яким помітна тільки одна сторона його почуттів і переживань. Але всередині цього молодого музиканта, якому поки тільки 23, все не так очевидно, як може здатися на перший погляд. Це дуже закрита, небагатослівна, жадібна до музики людина, яку ми періодично женемо з його творчої лабораторії, змушуючи виходити у світ», — розповів продюсер артиста Алан Бадоєв.

Фільм є частиною великого проекту Макса Барських «По Фрейду», який складається з однойменного студійного альбому і 7 відео- кліпів, знятих режисером Аланом Бадоєвим.

Не пропусти 14 лютого 18:50 і 22:30 на М1.
Помилковий заголовок — Askmv Vfrcf <fhcmrb[ gjrf;enm yf V1 e Ltym pfrj[fyb[

12 Лютого, 15:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван