Настільна версія
мова | язык

Періс Хілтон знову заспівала

24 Лютого, 16:26

Поділитися:

Знаменита світська левиця, зірка реаліті-шоу, співачка, актриса, фотомодель і дизайнер Періс Хілтон на честь свого Дня народження вирішила зробити собі подарунок, а заодно і порадувати шанувальників. Хілтон виклала в мережу тизер свого кліпу на пісню «Never Be Alone».

Періс знову приміряла на себе улюблений образ ляльки Барбі. Картинки з Періс у кліпі переплітаються з фрагментами зі старих відеозаписів, завдяки чому на екрані з'являються актриси Мерилін Монро, Бріжит Бардо і співачка Мадонна.

У представленому ролику складно простежити сюжет. Ясно тільки одне, що блондинка залишається вірна своєму улюбленому рожевому кольору. Хілтон сидить в помпезному рожевому кріслі і позує в повітряній сукні рожевого кольору.

Пісня є певним маніфестом: блондинка стверджує, що ніколи не буде одна. Нагадаємо, що в останніх світських хроніках Періс була помічена з 22-річним з іспанським манекенником Рівером Вііпері. Свої стосунки з молодим чоловіком Хілтон підтвердила в інтерв'ю британському журналу OK!

Пісня Never Be Alone увійде до нового альбому співачки, який вона обіцяє випустити цього року. Крім того, до збірки увійдуть композиції, записані Періс Хілтон спільно зі Snoop Dogg, LMFAO і Flo Rida. Також Хілтон планує записати пісню з Нікі Мінаж.

Весь 2013 Хілтон провела в студії з Афроджек в якості продюсера. Точна дата виходу лонгплея не повідомляється, але Хілтон запевняє, що її нова робота в стилі хаус підірве все танцполи світу. Крім «Never Alone» в треклист увійде минулий сингл «Good Time».
Помилковий заголовок — Gthsc {sknjy pyjde pfcgsdfkf
24 Лютого, 16:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій