Настільна версія
мова | язык

Тетяна Піскарьова зняла відеокліп у церкві

5 Березня, 10:21

Поділитися:

Співачка Тетяна Піскарьова представляє відеороботу на соціальну пісню "Повернись". Це перший прецедент в історії української музичної відеоіндустрії, коли зйомки кліпу проходили у святому храмі.

Своєю новою піснею Тетяна хоче підтримати всіх матерів, яких доля розлучила з дітьми, і тому їх серця розриваються від нестерпного болю, а в душах оселилася порожнеча... Саме таку порожнечу співачка відчула, коли режисер кліпу Роман Гамкало показав їй локацію для зйомок відео - стародавній костел св. Миколая на Львівщині (перші згадки про цей храм датуються 1400 роком).

"Я дуже вдячна владиці УГКЦ Венедикту, який підтримав і благословив наші починання. Адже сьогодні ми говоримо про таку болючу тему, як розлука матері з дитиною, - каже Тетяна Піскарьова. - Я також мама, тому поділяю горе та сльози тих матерів, які в ці дні втратили своїх синів назавжди... Ми народжуємо дітей не для того, щоб вони на рідній землі ставали мішенню для снайперських куль, а для того, щоб їхнє життя прикрашало цю землю, цю країну! Кожну смерть у Києві сприймаю як особисту втрату і хочу підтримати кожну маму, яка сьогодні хоронить свою дитину. Нехай Бог дасть їм сили впоратися з цим нестерпним горем... Співчуваю..."

Тетяна наголосила, що "Повернись" - це не просто пісня, це велика соціальна акція, спрямована на те, щоб жодна мама не була змушена покидати напризволяще своїх дітей і їхати на заробітки за кордон, щоб жодна дитина не залишалася без материнських обіймів і не засинала без материнського поцілунку.

"У цей складний для рідної України час я молюся за те, аби наша багатостраждальна держава нарешті подолала всі труднощі та створила такі умови для всіх мам, щоб вони більше ніколи не розлучалися зі своїми дітьми. І "не дай нам Бог пережити своїх дітей"... Нехай кожна матір щодня бачить радісні очі своєї дитини, адже все, що потрібно дітям - це любов, і не коли-небудь потім, а сьогодні і зараз!"
Помилковий заголовок — Ntnzyf Gscrfhmjdf pyzkf dsltjrksg e wthrds
5 Березня, 10:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон