Настільна версія
мова | язык

Тетяна Піскарьова присвятила свій концерт Україні та Небесній Сотні

19 Березня, 12:04

Поділитися:

У Києві відбувся перенесений через трагічні події на Майдані концерт Тетяни Піскарьової, який співачка присвятила Батьківщині. Окремим музичним блоком заслужена артистка України вшанувала пам'ять загиблих героїв Небесної Сотні.

«У зв'язку з драматичними подіями в житті України та у свідомості кожного патріота нашої улюбленої Батьківщини я готувалася до цього концерту з особливими почуттями, - каже Тетяна Піскарьова. - Я переносила концерт, кілька разів змінювала і по-новому переосмислювала режисуру програми , проживала кожну пісню... Після концерту зрозуміла, що не помилилася, адже з першої і до останньої пісні відчувала в залі справжню теплоту і розуміння. Це було схоже на дружню розмову з кожним, хто прийшов і розділив зі мною цей прекрасний вечір. Дякую!»

Цікаво, що на своєму концерті Таня співала дуетом виключно з чоловіками! Разом з нею на сцені заспівали Олег Шак, Аркадій Войтюк, Павло Табаков та квартет «Гетьман». За словами Тетяни Піскарьової, голоси цих артистів звучать блискуче і вражають її, як музиканта і співачку.

Також на презентації сольної програми «Тетянин день» відбулася прем'єра соціального відеокліпу «Повернись». Як відомо, цією піснею співачка хоче підтримати матерів, яких доля розлучила з дітьми, і тому їхні серця розриваються від нестерпного болю , а в душах оселилася порожнеча ... До слова, нова композиція «Повернись» вже стала початком великого соціального проекту, в рамках якого пройдуть концерти в кількох містах України.

На зустріч з Піснею у виконанні Тані Піскарьової прийшло багато близьких їй за духом людей, серед яких: Олександр Злотник, Маргарита Січкар, Ольга Полякова, Дмитро Оскін, Ольга Цибульська, Андрій Шевченко, Ганна Гомонай та багато інших.

Під час концерту, всі бажаючі могли придбати новий альбом співачки з однойменною назвою «Тетянин день». Всі кошти, виручені від продажу дисків, будуть спрямовані сім'ї загиблого героя Небесної Сотні Андрія Черненка.
Помилковий заголовок — Ntnzyf Gscrfhmjdf ghbcdznbkf cdsq rjywthn Erhfїys nf Yt,tcysq Cjnys
19 Березня, 12:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон