Настільна версія
мова | язык

Тіматі зняв відеозвернення про щастя батьківства

25 Березня, 11:40

Поділитися:

30-річний репер Тіматі, який 19 березня вперше став батьком, зняв відео, де розповів про свої враження від народження доньки Аліси.

«
Я хочу сказати всім, хто привітав мене, хто щиро радів народженню моєї маленької. У мене зараз всі питають «Ну і як ти себе почуваєш?». Я хочу вам сказати, що я себе відчуваю абсолютно щасливою людиною», — зазначив Тіматі в ролику, опублікованому в Instagram і додав до нього підпис: «Ніщо не робить чоловіка більш повноцінним і щасливим, як народження первістка. Ще раз дякую всім за привітання!».

Нагадаємо, дочку артисту народила його кохана, модель Олена Шишкова. Радісною новиною співак поділився у своєму мікроблозі. Як вдалося з'ясувати, пологи пройшли в Домініканській республіці.

Щасливий батько, одягнений в спеціальний «лікарняний» одяг, шапочку і захисну пов'язку, був присутній при пологах. Коли Аліса з'явилася на світ, репер не зміг стримати сліз радості. «Це місце було вибрано не випадково. По-перше, в Домінікані живе мама Тіматі, а по-друге, там чудова медицина і відмінний клімат. Народження дитини стало великою несподіванкою навіть для його близьких друзів. 

Представник репера зазначила, що Тіматі не планує привозити дитину та її маму в Москву в найближчі кілька місяців: «Сам Тім повертається до столиці вже наступного тижня. Однак його дочка буде знаходитися в Домінікані доти, поки не зміцніє».
Помилковий заголовок — Nsvfns pyzd dsltjpdthytyyz ghj ofcnz ,fnmrsdcndf
25 Березня, 11:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків