Настільна версія
мова | язык

Ірина Доля презентує новий альбом

31 Березня, 22:34

Поділитися:

Альбом «Ще раз» об’єднав десять пісень, музику і слова до яких написала сама Ірина Доля. Кожна композиція – маленька історія стосунків між чоловіком та жінкою. У дебютний компакт-диск Долі «Ще раз» увійшли як уже знані радіосингли «Тане сніг», «Я не сумую», «За тобою», так і прем’єри пісень: «Небо знає», «Теорія кохання», «Крутиться земля»… Є в альбомі і особливий твір - «Останні барикади», який народився під враженням від Революції Гідності.

На концерті-презентації альбому «Ще раз» 3 квітня у клубі «Picasso» Ірина Доля виступатиме у супроводі групи музикантів. Драйв «живого» виступу доповнять танцюристи знаного балету «Життя» і гостя вечора – співачка Оксана Гриб. А із залу за шоу-презентацією спостерігатимуть колеги Ірини по шоу-бізнесовому «цеху». Кожному меломану, який прийде на концерт-презентацію, - диск Ірини Долі «Ще раз» у подарунок!


Ірина Доля. 
Свою першу пісню Ірина Доля написала у 9 років. Випускниця Львівського музичного училища ім. С. Людкевича (фортепіано, композиція, вокал) і Львівської музичної академії ім. М. Лисенка (вокальний факультет). Ще будучи студенткою музичного училища, Ірина разом із знаним львівським композитором Сергієм Петросяном заснувала Дитячу Пісенну майстерню "Передвістя". За роки свого існування ця творча школа виховала десятки артистів, а серед них – відомі співачки Софія Сливка, Оксана Гриб, Маріанна Ільків... У співпраці з Сергієм Петросяном Ірина Доля написала десятки пісень для дітей. Також пісні її авторства є в репертуарі Руслани, Наталки Карпи, Андрія Князя, Євгенії Власової… Крім того, Ірина переможниця різноманітних пісенних фестивалів і конкурсів, зокрема «Червона Рута», «Молода Галичина», «Zielona Góra» (Польща). Співачка співпрацювала з відомими в Україні музикантами Іваном Небесним, Володимиром Панкратовим, Олегом Бараном, Юрієм Антонюком. З 2013 року – у творчому тандемі з аранжувальником Віталієм Літягіним. Власне, завдяки цій співпраці і з’явився альбом "Ще раз".
Помилковий заголовок — Shbyf Ljkz ghtptyne' yjdbq fkm,jv

31 Березня, 22:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій