Настільна версія
мова | язык

«Флюгери Львова» будуть 1 – 4 травня

12 Квітня, 20:51

Поділитися:

«Флюгери Львова» почнуть фестивальний сезон незважаючи на складну ситуацію для проведення культурних акцій. ХІІ Міжнародний етно-джазовий фестиваль «Флюгери Львова» відбудеться 1 - 4 травня. «Флюгери» традиційно проходитимуть у ексклюзивно відведеному для них внутрішньому дворику Ратуші. Упродовж чотирьох днів тут виступить 17 гуртів, у яких грають музиканти з України, Польщі, Ізраїлю, Канади, Франції, Мексики, Румунії, Азербайджану та Росії.

Цього року разом із «Флюгерами» упродовж 1-4 травня буде відбуватися перший мистецький фестиваль «Музограф», що знайде своє місце у новій пішохідній і туристичній зоні Львова на вулиці Лесі Українки. Музиканти «Флюгерів» гратимуть і влаштовуватимуть спільні сейшени на «Музографі».

Серед виконавців, запрошених на «Флюгери Львова»: польські Slovian'sky, Bielas i Marynarze, Miąższ, міжнародні проекти наших друзів співачки Marinita та братів Агабейлі з ізраїльським мультиінструменталістом Аміром Перельманом та угорським гітаристом Ференцом Бернатом, польсько-український проект Дани Винницької та Даги Грегорович DagaDana, культова Калєкція, делікатно-екстравагантні ГИЧ Оркестр, проект співачки із Криму Ельвіри Сарихаліл, київське арт-рок кабаре Vivienne Mort, відкриття минулорічного фестивалю Andrew Kokhan Blues Band та вибуховий міжнародний Lemonchiki Проджект, створений музикантами Lemоn Bucket Orkestra і Куку Шанель . Очікуються виступи кращих біґ-бендів України. Традиційно завершуватиме «Флюгери» гурт ShockolaD, який виріс на цьому фестивалі, і живе разом з ним.

Цього року на «Прокиданні» гратимуть легенди українського року Кому Вниз.

Львів прокинеться у неділю 4 травня під музику високого духу альбому «4», створеного до ювілею Т. Г. Шевченка.

Вхід на «Флюгери Львова» буде платним. Проте, шанувальники фестивалю, які придбають квитки заздалегідь, учасники «дзиґівських» клубів та студенти зможуть користатися суттєвими знижками. Продаж квитків розпочнеться із 15 квітня у галереї «Дзиґа» (вул. Вірменська,35).

Сторінка «Флюгерів Львова»: www.dzyga.com/flugery
Помилковий заголовок — «Ak.uthb Kmdjdf» ,elenm 1 – 4 nhfdyz

12 Квітня, 20:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)