Настільна версія
мова | язык

В Лос-Анджелесі відбулася церемонія MTV Movie Awards

15 Квітня, 12:06

Поділитися:

13 квітня в Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення премії MTV Movie Awards. Журі премії визнало найкращим фільмом року стрічку «Голодні ігри: і спалахне полум'я».

Актори Дженніфер Лоуренс і Джош Хатчерсон, які виконала в картині головні ролі, отримали призи як кращі актори року за версією MTV. Сценарій до фільму «Голодні ігри: і спалахне полум'я» був написаний за романом Сьюзан Коллінз і з'явився в прокаті восени минулого року.

В номінації «прорив року» журі премії відзначило актора Уілла Поултера, що зіграв у комедії «Ми - Миллеры». Також фільм з Дженніфер Еністон і Поултером у головних ролях отримав приз, золотий склянку попкорну, в номінації «кращий поцілунок».

Призом «за кращу акторську гру з голим торсом» відзначений актор Зак Ефрон за роботу у фільмі «Цей незграбний момент».

Джон Хілл, за версією MTV, став кращим комедійним актором року. Нагороду Хіллу приніс фільм «Вовк з Уолл-стріт» Мартіна Скорсезе. Золотий склянку попкорну забрав додому Джаред Літо за краще перевтілення, показане у фільмі «Далласський клуб покупців». Орландо Блум і Еванджелін Лілі отримали нагороди за другу частина кінотрилогії «Хоббіт», яка була відзначена у номінації «кращий бій».
Помилковий заголовок — D Kjc-Fyl;tktcs dsl,ekfcz wthtvjysz ЬЕМ Ьщмшу Фцфквы

15 Квітня, 12:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій