Настільна версія
мова | язык

Депутат Держдуми заявив, що Віктор Цой був агентом ЦРУ

16 Квітня, 12:07

Поділитися:

Депутат Державної Думи РФ Євгеній Федоров в інтерв'ю, опублікованому на його сайті, заявив, що на лідера групи «Кіно» Віктора Цоя працював цілий відділ ЦРУ. Депутат проаналізував ранню творчість, що відрізняється повною аполітичністю, і прийшов до висновку, що пісні на кшталт «Ми чекаємо змін» з'явилися в репертуарі «Кіно» під прямим впливом західних структур, тих, хто мріяв розвалити СРСР.

«
Всі останні пісні - Цой сам не вмів їх писати, він писав їх в колективі, - йому привозили їх з Америки. Професійно в Голлівуді писали люди пісні російською мовою. Один Цой нічого б не зробив, таких проектів — тисячі. Це професійна робота. Як в Україні. Цілий відділ ЦРУ працював на нього за планом розвалу СРСР», — заявив Федоров.

Федоров є головою комітету з економічної політики і підприємництва. З 2011 року координує діяльність Національно-Визвольного Руху в Росії, а з 2013 року очолює міжфракційну групу «За суверенітет». У числі інших депутатів Держдуми він виступив з пропозицією передати суду Михайла Горбачова «за розвал СРСР».

«Росія втратила суверенітет в результаті поразки у сорокарічній війні з Сполученими Штатами Америки. Це найголовніша таємниця в Росії, закрита цензурою і пропагандою в ЗМІ», — йдеться на офіційній сторінці Федорова.

Євген Федоров є тезкою і однофамільцем рок-музиканта, лідера груп Tequilajazzz і «Зорге», який абсолютно не поділяє оригінальних переконання депутата.
Помилковий заголовок — Ltgenfn Lth;levb pfzdbd? oj Dsrnjh Wjq ,ed futynjv WHE

16 Квітня, 12:07

Поділитися:

За матеріалами: artnews.in.ua

Теги: Цой, Кино

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків