Настільна версія
мова | язык

Джонні Депп подумує відродити власний музичний гурт

16 Квітня, 12:08

Поділитися:

Голлівудський актор Джонні Депп подумує про те, щоб повернутися до своєї музичної діяльності, яку 30 років тому проміняв на акторську кар'єру, повідомляє Times LIVE.

За словами інсайдерів, Депп завжди залишався в душі рокером, і на думку актора зараз настав сприятливий момент, щоб повернути на сцену його групу Six Gun Method. Ця ідея знайшла гарячу підтримку у нареченої Деппа, актриси Ембер Херд.

Зірка франшизи «Пірати Карибського моря» вважає, що на даний момент має сенс знову зібрати Six Gun Method, відправитися в тур, і, можливо, навіть випустити повноформатний альбом.

Депп створив рок-групу під назвою The Kids через рік після розлучення батьків. Тоді майбутня зірка Голлівуду кинув школу і подався в рокери. Колективу вдалося завоювати локальну популярність і він уже подумував про те, щоб почати розкрутку в Лос-Анджелесі, підписавши контракт з одним із лейблів. Для цього The Kids змінили назву на Six Gun Method. Але цим планам не судилося збутися, так як Депп вирішив сконцентруватися на своїй акторській кар'єрі, знявшись в успішному хоррор-фільмі «Кошмар на вулиці В'язів».

Депп вже виявляв свої музичні таланти, приєднуючись на сцені до виступів іменитих рокерів, також він взяв участь у записі останнього альбому шоу-рокера Меріліна Менсона і зйомках кліпу на одну з пісень Пола Маккартні. Вже тоді Депп говорив, що збирається повернутися в музику, проте досі його музична діяльність обмежувалася лише гостьовою участю в проектах різних музикантів.
Помилковий заголовок — L;jyys Ltgg gjleve' dslhjlbnb dkfcybq vepbxybq uehn

16 Квітня, 12:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван