Настільна версія
мова | язык

Джей, соліст групи D.Lemma, зняв вже третій сольний кліп

17 Квітня, 11:13

Поділитися:

На каналі ELLO відбулася прем'єра третього сольного синглу фронтмена групи D.Lemma Євгенія Бардаченко, відомого як Джей. Відео на трек «Нравиться» вже стало одним з лідерів за кількістю переглядів за тиждень.

«
Щоб все вийшло відмінно, кожен повинен займатися своєю справою, в якій він профі. Саме так було у нас на зйомках цього кліпу: я не втручався ні в процес режисури, ні у створення стилю і макіяжу. Концепт і стиль придумала Стася Монастирська, я захоплений і так задоволений, що навіть немає слів! Хлопці зі студії «HEADSHOT» красені — все відзняли швидко і якісно, пост зробили відмінний. До речі, основні 6 дівчат, які знялися в кліпі, були знайдені за 17 годин до зйомки! Тобто, як завжди у мене це відбувається, спочатку була повна метушня і купа проблем. Але в підсумку, мені здається, що все вийшло найкращим чином», — ділиться враженнями Джей.

Нове відео дійсно вийшло стильним, спортивним і сексуальним — в кращих традиціях західного шоу-бізу. Веселий мотив і яскрава картинка особливо сподобаються хлопцям, адже в кліпі є дівчата на будь-який смак: блондинки і брюнетки, гламурні і спортивні, в кедах і на каблуках, азіатки, європейки і навіть африканки! А ось дівчата зможуть почерпнути з відео для себе свіжі ідеї по комбінуванню одягу, взуття та аксесуарів.

Нагадаємо, сольна творчість соліста групи D.Lemma почалася минулого року з пісень «Совершенно Летняя» і «I feel good». Крім того, Женя Бардаченко успішно пише музику для інших артистів, серед яких такі відомі виконавці як Йолка, Лоліта, Анна Седокова, Рефлекс і Юля Ковальчук.
Помилковий заголовок — L;tq? cjkscn uhegb В/Дуььф? pyzd d;t nhtnsq cjkmybq rksg
17 Квітня, 11:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків