Настільна версія
мова | язык

Стас Шурінс представить Латвію на міжнародному конкурсі молодих виконавців «Нова хвиля-2014»

17 Квітня, 11:13

Поділитися:

10 квітня Ризі відбувся європейський відбірковий тур Міжнародного конкурсу «Нова хвиля» в Юрмалі. Латвійський відбір, на думку компетентного журі, беззастережно виграв переможець української «Фабрики зірок—3» Стас Шурінс.

Журі «Нової хвилі 2014» було представлено традиційним складом: голова конкурсного журі, композитор Ігор Крутой, головний режисер конкурсу Олександр Ревзін, музичний продюсер «Нової хвилі» Анастасія Мухіна та голова оргкомітету конкурсу Олександр Шенкман.

«
Я завжди говорив, що мій головний і єдиний конкурент — це я сам, і зараз в мені нічого не змінилося, — так коментує свою перемогу Шурінс. — Я вважаю, що завжди потрібно прагнути стати краще, розширювати не тільки свій особистісний кругозір, але й удосконалюватися в професії: краще співати, ніж наприклад до цього, писати більш глибокі тексти, зрозуміти, що ти хочеш донести людям своєю творчістю».

На запитання «Чому Латвія? Чому не Україна?» Артист відповідає наступне: «
Я люблю Україну, вона дала мені багато чого і я безмежно вдячний їй за свій успіх, за подаровану любов — це якщо хочете, моя друга, музична Батьківщина, але як би там не було, в гостях добре, а вдома краще. Я латиш і тому абсолютно логічно те, що на цьому конкурсі я буду представляти свою споконвічну Батьківщину — Латвію. Я давно мріяв про те, щоб рідна земля прийняла мою творчість, і ось цей день прийшов, Латвія надала мені свій кредит довіри, тепер справа тільки за мною, виправдаю я її надії чи ні. Знаю одне, я зроблю все, що в моїх силах».
Помилковий заголовок — Cnfc Iehsyc ghtlcnfdbnm Kfnds. yf vs;yfhjlyjve rjyrehcs vjkjlb[ dbrjyfdwsd «Yjdf [dbkz-2014»

17 Квітня, 11:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон