Настільна версія
мова | язык

Адель повернеться на сцену з новим альбомом

23 Квітня, 13:08

Поділитися:

Знаменита 25-річна англійська співачка, яка перервала свою кар'єру в 2011 році через проблеми з голосом, повернеться на сцену.

Перший за три роки концерт лауреата «Греммі» і «Оскара» відбудеться в жовтні в лондонському Альберт-холі. За ним можуть послідувати виступу в Нью-Йорку і Лос-Анджелесі. Концерти пройдуть в підтримку нового, третього, альбому Адель.

«
Її голос з часом стає все сильнішим і вона наполегливо працювала, щоб його відновити. До світового турне ще далеко, так що це буде невелика серія виступів», — повідомило джерело. За його словами, лікарі попередили співачку, що якщо вона буде відчувати стреси, які супроводжували її під час турне, то нових операцій не уникнути. «А вона твердо вирішила, що не хоче пройти через це знову», — додав він.

Адель є однією з найбільш успішних сучасних поп-виконавиць. Її другий альбом «21» був самим продаваним диском в світі протягом двох років. Серед 92 отриманих нею нагород-дев'ять «Греммі» і один «Оскар». У жовтні 2013 вона була визнана найбільш продаваним артистом в історії британського відділення інтернет-магазину Amazon. Останній на даний момент виступ Адель відбувся в шотландському Глазго 25 вересня 2011.
Помилковий заголовок — Fltkm gjdthytnmcz yf cwtye p yjdbv fkm,jvjv
23 Квітня, 13:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван