Настільна версія
мова | язык

«Podaj Rękę Ukrainie»: польські музиканти виступлять на підтримку України

24 Квітня, 11:51

Поділитися:

Польські гурти виступлять на культовому фестивалі «Флюгери Львова» щоб своєю музикою висловити підтримку українцям у нелегкий час. Концерти фестивалю відбудуться із 1 по 4 травня у дворику Львівської Ратуші.

Серед виконавців буде гурт Taraka, який став відомим під час Революції, коли усі телеканали Польщі на знак солідарності ввімкнули їхню пісню «Подай руку Україні». Тепер «Taraka» концертує Україною та Європою із презентацією альбому «Podaj Rękę Ukrainie». Частина прибутку з продажу платівки буде передана родинам тих, хто загинув під час акцій протесту. Окрім поляків у гурті грають музиканти зі Львова.

На фестиваль приїде легенда лодзького адерґраунду Яцек Бієленський з проектом Bielas i Marynarze, які після нападу Росії на Крим створили пісню «Wojna» на антимілітарний вірш Юліана Тувіма.

Екстравагантний гурт Miąższ з Любліна вже кілька років виступає на українських фестивалях та робить спільні проекти з українськими гуртами. Минулої осені вони виступали у Львові із «ГИЧ оркестром» на фестивалі «Мистецтво Толерантності».

Також для нас виступить польський фольк-рок гурт Slovian'sky, що грає на народні мелодії слов'ян з територій Польщі, України, Білорусії, Карпат і Балкан.

І, звісно,не зможе не приїхати польсько-український проект DagaDana у якому співає улюблениця «Флюгерів» колишня вокалістка гурту «ShockolaD» Дана Винницька. DagaDana останні кілька місяців концертували країнами Азії, розповідаючи про події в Україні, та брали участь у польських акціях допомоги для Майдану. У Львові вони презентуватимуть свій новий альбом «List do Ciebie».

Загалом, упродовж чотирьох днів на фестивалі виступить 20 гуртів, у яких грають музиканти з України, Польщі, Ізраїлю, Канади, Франції, Мексики, Румунії, Азербайджану та Росії.

Польські музиканти виступають на «Флюгерах Львова» за підтримки Польського Інституту у Києві та Генерального Консульства Республіка Польща у Львові.

Квитки:
на 1 день фестивалю: при вході – 70 грн., попередній продаж – 30 грн.
на Прокидання: при вході – 100 грн., попередній продаж – 50 грн.
абонемент на всі дні та на Прокидання – 150 грн.
Попередній продаж квитків: галерея «Дзиґа» (вул. Вірменська,35). тел. (032) 297-56-12
Помилковий заголовок — «Зщвфо Кęлę Глкфштшу»^ gjkmcmrs vepbrfynb dbcnegkznm yf gslnhbvre Erhfїyb

24 Квітня, 11:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон