Настільна версія
мова | язык

KORN і Soulfly дадуть спільний концерт у Києві!

24 Квітня, 11:09

Поділитися:

Цього разу американська культова група у повному бойовому складі, а також зі своїми іменитими побратимами групою Soulfly готова буде з'явитися перед своїми українськими фанами 16 травня 2014 року в клубі Stereo Plaza!

Це шоу обіцяє стати особливим, адже два гіганти альтернативного металу на одній сцені відіграють дві повноцінні концертні програми. Спільний київський концерт відбудеться у рамках великого туру на підтримку нових альбомів двох видатних акул металу 90-х і 2000-х років. Грандіозне шоу з масивним звуком і світлом - півторагодинний сет KORN і годинний виступ Soulfly гарантовано не залишать байдужим жодного любителя важкої музики.

Група KORN - це не просто легенди. Вони стояли у витоків створення унікального жанру нью-метал, у якого з'явилася безліч спадкоємців і шанувальників, вони зробили найсильніший вплив на сучасну рок-музику і саме ними був розвіяний стереотип про те, що важка музика не може бути популярною.
Soulfly - це этно-метал-группа, створена Максом Кавалерою в 1997 році, після його виходу з групи Sepultura на піку її популярності. У активі групи 9 альбомів. На веб-сайті групи він сказав, що заснував групу "З ідеєю комбінувати звуки і різні релігії". Поєднуючи у своїй музиці цілий букет металевих жанрів з ідеалами етнічної і національної бразильської музики, група добилася власного неповторного звучання, і знайшла відгук в серцях сотень тисяч слухачів по всьому світу.

На концерті 16 травня 2014 р. в Stereo Plaza, буде задіяно краще концертне устаткування, для того, щоб глядачі змогли повною мірою насолодитися драйвом живого виступу легендарних KORN і Soulfly, а самі групи покажуть яскраве, якісне шоу, що відповідає провідним світовим стандартам.

Дуже віриться в те, що переповнена Stereo Plaza, в унісон з кумирами, на одному диханні і із сльозами щастя на очах, співатиме разом з Джонатаном Девісом "Got the Life", "A.D.I.D.A.S"., "Freak on a Leash", "World Up"!, "Blind", "Somebody Someone", "Alone I Break", "Coming Undone", "Falling Away From Me", "Twisted Transistor", "Evolution", "Get Up"! Київ знову чекає вибуховий по енергії концерт. Повернення KORN в компанії з Soulfly - один з найбажаніших концертів
Помилковий заголовок — ЛЩКТ s Ыщгдадн lflenm cgskmybq rjywthn e Rb'ds!
24 Квітня, 11:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій