Настільна версія
мова | язык

Наталка Карпа на сцені Львівської Опери заспівала з Героєм Майдану

26 Квітня, 14:41

Поділитися:

Наталка Карпа презентувала у рідному Львові нову етно-патріотичну програму.
Лірично версія пісні "Наливаймо браття" — одна з чотирьох повстанських пісень, які співачка додала в програму концерту в пам'ять подій, що відбулись цієї зими в Україні.


Саме під час її виконання Наталка запросила на сцену Героя Майдану сотника Володимира Парасюка. Зі сцени сотник Національної Гвардії закликав молодих хлопців стати на захист України і всіляко допомагати один одному в цій боротьбі.

Також Наталка Карпа віддала шану Героям Небесноі Сотні, заспівавши неймовірно проникливо Реквієм, який присвятила хлопцям, що загинули за краще майбутнє України. А весь сольний концерт розпочала із пісні "Молитви" за український народ. Друга частина концерту була за гостями та підопічними Наталки, які вже давно заявили про своє "Я" в українському шоу-бізнесі - групою "Шоколадка", групою "Glamour" та співачкою МІЄЮ. Артисти підготували музичні композиції, частина з яких також підтримали етно-патріотичну тему концерту. А група "Шоколадка" використала у своєму виступі нові українські інтернет меми #ВізиткуЯроша та патріотичні аватарки, поширені у мережі Facebook.

Далі на сцену повернулася Наталка зі своїми вже відомими хітами. В дуеті з маленькою ученицею Дитячої естрадної школи KARPARATION - Анастасією Лень виконала пісню "Вперше", а також потішила новим звучання треку "Піду за тобою", якому вже прогнозують місце серед кращих хітів майбутнього літа. На завершення співачка влаштувала прем'єру декількох композицій з нового етно-альбому та, звичайно, виконала свою "Калину". 

На біс разом з усією командою заспівала "Ми зможем все", яка стала однією з натхенних пісень Євромайдану. Протягом всього концерту з Наталкою Карпою на сцені працював модерн-балет "Життя". Загалом співачка змінила шість костюмів, більшість з яких були в етно-стилістиці від українських дизайнерів Роксолани Богуцької, Мальви Чернишової, Назара Хіцяка, Крістіни Бобкової.

Нагадаємо, концерт Наталки Карпи у Львівській Опері був запланований на 12 лютого, але у зв'язку з подіями в Україні, співачка перенесла його на Світлий Великодній тиждень та повністю змінила програму на етно-патріотичну для підтримки духу українців.
Помилковий заголовок — Yfnfkrf Rfhgf yf cwtys Kmdsdcmrjї Jgthb pfcgsdfkf p Uthj'v Vfqlfye
26 Квітня, 14:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван