Настільна версія
мова | язык

Nikita презентували відвертий кліп «Хазяин»

29 Квітня, 12:21

Поділитися:

Група Nikita презентувала новий кліп на пісню «Хазяин», але, найімовірніше, його заборонять на ТБ. Відео насичене відвертими сценами: Даша Астаф'єва разом з Наною та Юлією знімалися у кліпі без білизни. Одягли лише чорні панчохи, а груди прикрили шкіряними ременями.

Режисерами кліпу виступили Сергій Ткаченко та Олексій Хорошко, котрі раніше вже співпрацювали з трьома симпатичними вокалістками колективу. Крім того, до зйомок залучили також і молодих, перспективних українських дизайнерів — Alla Maslennikova, Ivan Frolov, Krasilnikova, Bob Basset.

Як і передбачалося, відео вийшло надзвичано відвертим. Подейкують, що знімальний процес, що проходив на столичних вулицях, викликав справжній ажіотаж — люди виходили з машин і визирали з розкритих вікон, щоб розглянути в деталях все, що відбувається.
Даша, Нана і Юля чекають і вже готові до того, що нове відео через його відвертість, швидше за все, заборонять до показу на вітчизняних телеканалах. Проте зрадити власному стилю дівчата не змогли.

«
Це ж не просто роздягання, коли тіло виставляють напоказ, це не вульгарщина яка-небудь. Це — природність і відкритість, яку багато хто, в силу закомплексованості, не наважується собі дозволити. Все інше — тільки гра! Ми зараз впевнені, що нас підтримають нормальні сучасні дівчата, що не соромляться себе, що звикли завжди добиватися свого», — заявили вокалістки гурту.

Нагадаємо, що своє нове шоу група « Nikita» презентує 6 червня в столичному концерт-холі «Sentrum». Програма дасть старт великим концертному туру групи під назвою «Хазяин».
Помилковий заголовок — Тшлшеф ghtptynedfkb dsldthnbq rksg «{fpzby»
29 Квітня, 12:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій