Настільна версія
мова | язык

У Меладзе і Потапа з'явився конкурент: хто пише музику для Лоліти та Седокової?

13 Травня, 22:11

Поділитися:

Щоб стати хітом пісня повинна гармонійно поєднувати в собі і хороший текст і музику, але все ж саме ритм, звучання, мелодія — є початком всього, основою будь-якої композиції. Багато хто вважає, що українські зірки або самі пишуть свої хіти, або купують пісні у іменитих російських авторів. Але талановиті композитори є і в Україні, тільки їх імена, на жаль, часто залишаються непоміченими. Євген Бардаченко (Джей), соліст групи D.LEMMA, створює музику не тільки для своєї групи і сольного проекту Джей, а й для інших виконавців. За підсумками 2013-го року його композиції для Анни Седокової, Йолки, групи Рефлекс стали мільйонників за переглядами і справжніми хітами!

Євген є автором музики хітів Анни Седокової «Между нами кайф» і «Удали», саундтрека «Раз.Люблю» до фільму «Любов у Великому місті 3», який виконала Настя Задорожна, пісні групи Рефлекс «Лето на окна» та кількох композицій для Йолки, серед яких слід особливо відзначити гімн естафети Олімпійського вогню в Сочі «У неба есть мы».

Новинка цієї весни від Лоліти «На скотч» — свіжа робота Євгенія. Цю композицію співачка в живому виконанні представила на радіо «Шансон», після чого пісня проникла в інтернет і зі швидкістю світла понеслася по соцмережам. «
Я щаслива, що Україна має таланти! Чим зачепив мене Євген? Тим, чим і всі талановиті люди чіпляють — неординарністю, власним стилем, хорошим автором текстів (Андрій Бєляєв), тим, що не дає собі розслабитися і польотом музичної фантазії. Коли я його слухаю як виконавця, завжди відзначаю його стиль», — розповідає Лоліта про співпрацю з Джеєм.

Ну і, звичайно ж, Євген пише пісні для себе. Минулого місяця Джей представив свій третій сольний сінг «Нравиться».

P.S. Надійні джерела повідомляють, що Євген Бардаченко написав пісеньку навіть для самого Філіпа Кіркорова! Чекаємо новинку незабаром.
Помилковий заголовок — E Vtkflpt s Gjnfgf pэzdbdcz rjyrehtyn^ [nj gbit vepbre lkz Kjksnb nf Ctljrjdjї&
13 Травня, 22:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон