Настільна версія
мова | язык

Потап і INNA записали спільну пісню «Cola Song»

4 Червня, 18:17

Поділитися:

Продюсер, шоумен, учасник дуету «Потап і Настя» — Потап і популярна румунська співачка INNA записали спільний трек. Співпраця двох артистів відбулося завдячуючи чистій випадковості, яка підтверджує всім відому істину — головне, опинитися в потрібному місці в потрібний час.

Знайомство Потапа та Інни сталося на одній з гучних вечірок в Туреччині, де Потап проводив коротку відпустку між гастролями і участю в різних проектах, а INNA знімала новий кліп. Провівши вечір у компанії Потапа, зірка танцювальної музики була зачарована його енергетикою, яка пробила навіть мовний бар'єр між артистами. А дізнавшись про те, що Потап є одним з найяскравіших шоуменів, музикантів і хітмейкерів в Росії і Україні, INNA в той же вечір зробила Потапу пропозицію, від якої неможливо відмовитися — записати російською мовою свою партію для її нової пісні «Cola Song».

До моменту знайомства Інни і Потапа, пісня «Cola Song» вже протягом місяця штурмувала хіт-паради Європи та Америки, займаючи лідируючі рядки чартів. Трек, записаний з Потапом, стане абсолютним ексклюзивом для російського слухача і з'явиться в теле- і радіоефірі в найближчий час.

«Я давно чув про INNA, вона знаменитість і в Україні, і в Росії, і в Америці, — розповів продюсер Потап. — Але насамперед INNA подобається мені як красива дівчина, яка виконує дуже гарні пісні, у неї чудовий музичний матеріал! Пропозиція про запис реп-шматочка для пісні «Cola Song» була несподіваною, але дуже порадувала мене! «Cola Song» це приклад інтернаціонального супер-хіта: румунська дівчина співає і іспанською і англійською за участю українського репера, відомого на весь російськомовний світ!»

Найближчим часом на підтримку синглу відбудеться прем'єра відеокліпу.
Помилковий заголовок — Gjnfg s ШТТФ pfgbcfkb cgskmye gscy. «Сщдф Ыщтп»
4 Червня, 18:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван