Настільна версія
мова | язык

Потяг Hyundai за новим маршрутом Київ-Трускавець користується значною популярністю

11 Червня, 14:50

Поділитися:

Українська залізнична швидкісна компанія 1 червня запустила новий маршрут швидкісного потяга класу «Інтерсіті +» Київ - Львів - Трускавець. «Укрзалізниця» за 5 днів реалізувала 1700 квитків на поїзд Нyundai за новим маршрутом.

Найбільша населеність поїзда зі столиці була 6 червня - 25%, а на зворотному маршруті - 2 червня, 69% », - повідомляє УНІАН. Українська залізнична швидкісна компанія, що є оператором швидкісних поїздів, зазначає, що розклад цього поїзда ідеально підходить для бізнесменів, які направляються до ділового центру Західної України, оскільки час між прибуттям поїзда до Львова і його зворотній відправкою становить більше 6 годин, що є достатнім періодом для проведення або участі в бізнес-заходах. Також розклад поїзда зручний для проведення уїк-енду у Львові.

Потяг відправляється зі станції «Дарниця» в 6:25, зупиняється на ст. «Київ-Пасажирський» в 6:48 і прибуває до Трускавця в 14:00. Він зупиняється також на ст. Львів (11:59 - 12:19) і Дрогобич (13:34 - 13:44). Назад потяг відправляється зі станції «Трускавець» в 15:40 і прибуває до станції «Київ-Пасажирський» в 22:55, а до ст. «Дарниця» - в 23:19.

За словами, начальника Львівської залізниці Богдана Піха, залізничники працюють над зменшенням часу подорожі від Львова до Трускавця. Він зазначив, що залізничне сполучення важливе для життя і розвитку міста.
Помилковий заголовок — Gjnzu Рнгтвфш pf yjdbv vfhihenjv Rbїd-Nhecrfdtwm rjhbcne'nmcz pyfxyj. gjgekzhyscn.

11 Червня, 14:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій