Настільна версія
мова | язык

«Далеко» - спільна пісня «CARBON» та Віктора Винника «МЕРІ»

12 Червня, 20:48

Поділитися:

Дуетна пісенна творчість в нашій країні набирає обертів. Молодий львівський гурт «CARBON», який сповідує доволі жорсткий «електро-поп», не став винятком і записав першу спільну пісню. Для дуету музиканти запросили свого давнього знайомого, лідера та фронтмена гурту «МЕРІ» - Віктора Винника.

Композиція повинна стати справжнім сюрпризом для шанувальників «CARBON», оскільки майже усі попередні треки команди були відверто танцювальними, з «трешово-стьобними» текстами. Пісня «Далеко», саме так називатиметься нове творіння, - це глибока лірика з проникливим текстом у якому вгадується драматизм теперішньої ситуації в країні. Вокаліст гурту Макс Лютий, прокоментував нову пісню так^ – «Lля нас це цікавий досвід, оскільки дехто, можливо, почав вважати, що «CARBON» це тільки танці. Думаю що ми довели, в першу чергу собі, що це не зовсім так».

А чому для дуету було запрошено саме Віктора Винника, пояснив аранжувальник та автор музики Роман Тик: – «Нам здалось, що манера співу та голос Віктора якнайкраще пасуватиме для такої пісні. Ми спробували і результатом задоволені». У свою чергу Віктор Винник зазначив, що до дуетів підходить дуже вибірково, але в цьому випадку усе зійшлось, і робота дуже йому сподобалась, за що «CARBONам» велике дякую.

Отже до вашої уваги новий дует, «CARBON» та Віктор Винник «МЕРІ» - «Далеко».

http://beta.navsi100.com/carbon/music
Помилковий заголовок — «Lfktrj» - cgskmyf gscyz «СФКИЩТ» nf Dsrnjhf Dbyybrf «VTHS»

12 Червня, 20:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин