Настільна версія
мова | язык

Олег Скрипка презентує свій перший продюсерській проект — рок-гурт «Назад Шляху Немає» та кліп

18 Червня, 16:21

Поділитися:

Сьогодні, 18 червня 0 19.00 в клубі «Шульц» Олег Скрипка презентує свій перший продюсерській проект — Луганський рок-гурт «Назад Шляху Немає» та представляє відео кліп на пісню «Молодість.

Музиканти гурту «НШН» та Олег Скрипка познайомились у Луганську. На дворі була весна 2001-го року. Саме тоді до рук лідера «ВВ» потрапила касета із записом їх трьох пісень. З того моменту він почав допомагати хлопцям і словом, і ділом. 

У 2005-му на записі пісні «Птах Дощу» Олег Скрипка вирішив заспівати разом з гуртом. Крім того, він зіграв партію баяна. У тому ж році був знятий відео кліп за участю Олега. Це був його дарунок гурту на їх власний ювілей.  Згодом Олег Скрипка допоміг хлопцям записати альбом «Молодість», що вже готовий до випуску.

На презентації гості зможуть побачити нову роботу творчого тандему «НШН» і Олега Скрипки, який виступив продюсером. До того ж, у зйомках прийняв участь народний колектив «Михайлове Чудо». Сценаристом та режисером став Максим Рудюк. Сюжет кліпу досить простий: відділ РАГС, наречені, метушня… І тут молодий оживає: «Де я, і хто усі ці люди?». Вибір один – втеча! Та зробити це виявиться не так легко…

Є багато речей, які гурт «НШН» не зробить ніколи! Це серйозність, старість душі, пусті пАнти та пісні в стилі поп-рок. Тому відеокліп «Молодість» — це гумор, без якого життя перетворюється на сіре полотно! 
Помилковий заголовок — Jktu Crhbgrf ghtptyne' cdsq gthibq ghjl.cthcmrsq ghjtrn — hjr-uehn «Yfpfl Ikz[e Ytvf'» nf rksg
18 Червня, 16:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван