Настільна версія
мова | язык

Фотомить. Альфа Джаз Фест 2014

21 Червня, 15:15

Поділитися:

Альфа Джаз Фест — міжнародний джазовий фестиваль, який пройшов у Львові вчетверте! У 2014 році фестиваль відбувся 12-14 червня.

Головними хедлайнерами фестивалю стали: Larry Carlton, Dee Dee Bridgewater, Eliane Elias Quartet, Miles Electric Band, Charles Lloyd New Quartet та Lucky Peterson.

Фестиваль відбувся на трьох великих сценах у місті. Приїхало понад 100 музикантів з 13 країн світу: США, Великобританії, Бразилії, Німеччини, Австрії, Угорщини, Франції, Ізраїлю, Індії, Данії, України, Грузії та Росії. Пройшли майстер-класи, автограф-сесії світових зірок джазу та прес-конференції за участю музикантів. Подію обслуговувало 1534 особи, було використано більш 300 погонних метрів сценічних конструкцій, близько 1250 м вінілу для тенту і 40 осіб які його встановлювали.

В рамках фестивалю пройшла презентація аудіокниги Олексія Когана «Джазові історії». Творчий куратор фестивалю поділився спогадами про зустрічі із видатними музикантами, серед яких - Джордж Бенсон, Боббі Макферрін, Стенлі Кларк, Чарлі Хейден та інші.

За традицією, відбулося вручення премії «Alfa Jazz Music Award», яка щорічно проходить в рамках фестивалю. Цього року Премію було вручено легендарному Чарльзу Ллойду - американському саксофоністу і флейтисту, одному з тих музикантів, які в другій половині 60-х минулого століття займалися синтезом етнічної музики і акустичного джазу.

Нагадаємо, наш портал підтримує джазову музику в Україні, зокрема українських музикантів. Ви також можете долучитися, активно голосуючи у нашому хіт-параді!
Помилковий заголовок — Ajnjvbnm/ Fkmaf L;fp Atcn 2014

21 Червня, 15:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій