Настільна версія
мова | язык

Наташа Гордієнко рятує офісний планктон

16 Липня, 15:41

Поділитися:

Невгамовна Наташа Гордієнко продовжує експериментувати! Взявши нік Tasha G, записавши перший трек англійською, вона порадувала шанувальників абсолютно новим відео — реалістичною та іронічною розповіддю про життя в... офісі.

Літо, море, спека ... Всі прагнуть до океанів і морів за черговими емоціями курортних романів. А що робити тим, хто змушений залишатися в задушливому місті та офісі? Ось такий середньостатистичний працівник щодня ходить на роботу, сидить вечорами біля телевізора і намагається склеїти кожну дівицю в конторі. Зрозуміло, що це призводить лише до проблем .... Втім, все змінюється, коли герой стає володарем щасливого приладу Pussy Sultan ....

Наташа Гордієнко: «
Коли ми записували Something Wrong, то вирішили не просто зробити новий для мене трек і саунд, але і придумати незвичайну історію. Перебрали море сценаріїв, і тут згадали про відмінний кліп «Сумка» групи Ленінград. Познайомилися з режисером цього шедевра Михайлом Марескіним, який і вигадав історію офісних страждань нашого героя... Нам працювалося дуже легко, і відео вийшло дуже веселим. А головний герой взагалі підкорив моє серце. У кліпі немає і половини того, що він чудив на майданчику».

Михайло Марескін: «Тема офісного планктону так актуальна зараз. Забавна ідея, забавне її втілення. Я задоволений результатом, і тим, наскільки гармонійна картинка з самою піснею. Хочеться побажати всім гарного літнього настрою і більше сексу в житті, адже він двигун нашого життя». 

Дмитро Коннов з Universal Music зазачив, що кліп свідомо був зроблений для Мережі. Вже зараз деякі ТБ-канали маркують його 18 +. Що ж, з пісні слів не викинеш, а ханжі не вміють сміятися на анекдотів. Сподіваємося, всі, хто мучиться влітку в офісі, впізнають в героях себе або колег і просто від душі посміються!
Помилковий заголовок — Yfnfif Ujhls'yrj hzne' jascybq gkfyrnjy
16 Липня, 15:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон