Настільна версія
мова | язык

Едуард Романюта представив дебютний альбом «Conspiracy»

27 Липня, 08:33

Поділитися:

На обкладинці дебютного альбому «Conspiracy» можна побачити список з дванадцяти треків, серед яких «I'll Never Let You Go», «Берега», «Invincible», «Get Real With My Heart» і багато інших. Також до альбому включено 7 відеокліпів.

Ще кілька років тому Едуард Романюта був учасником Президентських ялинок, а продовжуючи свою сольну кар'єру на сьогоднішній день має мільйони переглядів на YouTube. Він неодноразово ставав лауреатом багатьох всеукраїнських та міжнародних пісенних конкурсів і фестивалів. На рахунку Романюти спільна робота з європейськими та американськими авторами пісень, виступи з «Тату» і «Парком Горького». «Вчора - на плечі у Президента, сьогодні - в авангарді шоу-бізнесу!»

Популярні телеканали і радіостанції України, Європи та країн СНД регулярно ротують пісні Едуарда Романюти. Співак провів зйомки в США та Франції, а також співпрацював з іменитими режисерами. У числі досягнень співака нагорода «Краща пісня іноземною мовою» від розважального телеканалу ОЕ за пісню «I'll Never Let You Go». Крім цього, хіт «Invincible» удостоївся звання «Відео року».

Важливо відзначити, що шанувальники творчості артиста вже можуть знайти всі треки і вдеокліпи альбому «Conspiracy» в iTunes і VEVO.

Пафос, екшн, почуття - присутнє абсолютно все. Альбом вже доступний в iTunes!

Детальну інформацію про дебютному альбомі можна отримати на офіційному сайті співака за посиланням: Romanyuta.com.ua

У iTunes альбом доступний за посиланням: http://goo.gl/RLqQE9
Помилковий заголовок — Tlefhl Hjvfy.nf ghtlcnfdbd lt,.nybq fkm,jv «Сщтызшкфсн»
27 Липня, 08:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон