Настільна версія
мова | язык

8-10 серпня біля Львова відбудеться великий фестиваль «ZAXID-Fest 2014»

29 Липня, 11:50

Поділитися:

8-10 серпня автобани, повітряні коридори, польові стежки, судноплавні річки і навіть карпатський блуд змовляться і всі шляхи вестимуть не до Риму, а на Захід-Фест в с. Родатичі недалеко від Львова.

Це локація і вектор руху водночас. Це спрямування наших громадянських переживань, побоювань і бажань. Це місце ініціації врешті-решт. Бо коли твоє серце рок-н-ролить, то ти точно знаєш, чи вірний шлях обрав і чи в ту сторону на авто-стоп ти вийшов.

Це як побувати на іншій стороні Місяця: неймовірно круто, але передати словами неможливо, бо то тре пережити і пропустити крізь себе.

Запальний коктейль з твоєї улюбленої музики, красот ландшафту відпочинкового комплексу “Чарівна долина», дружньої та позитивної енергетики людей і все це залите квітковим медом сонячних променів! Ніяких сірих бетонних коробок і дротів над головами. Лише щирі усмішки і відверті емоції. Лише добро, лише хардкор!

Годі киснути за компом, а чи квасити пельку по по барам, клубам – бігом до нас на забаву, бо Захід-Фест – то є фест! Ми заритмуєм твої вуха акордами відомих українських і закордонних бендів, розгицаємо у герці танцю, перенесемо до галицького парадайзу одним словом. Саме тут ти згадаєш забуте і віднайдеш досі невідоме, а ми обіцяємо бути надійними гідами країни див і видів.

Доведемо на ділі, що озеро то є найліпша ванна, багаття – найзручніша кухня, намет – тисячозірковий готель, запорошені і розпатлані західнофестивальні дівчата – найзвабливіші, хлопаки – найгідніші, а жива музика – у стократ краща за будь-яку у навушниках.

Будь ти львівським батяром, харківським студентом, столичним манагером чи славним сином Одеси-мами - тут ти відчуєш себе своїм на своїй землі, із своїми однодумцями і спільною для нас усіх радістю від вільного життя!

Фестиваль ЗАХІД
Відбудеться 8-10 серпня на території відпочинкового комплексу «Чарівна Долина» в с. Родатичі недалеко від Львова.
Офіційний сайт - http://zaxidfest.com
Сторінка Вконтакте - http://vk.com/zaxidfest
Спільнота в Facebook - http://www.facebook.com/zaxidfest
Помилковий заголовок — 8-10 cthgyz ,skz Kmdjdf dsl,eltnmcz dtkbrbq atcnbdfkm «ЯФЧШВ-Ауые 2014»
29 Липня, 11:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків