Настільна версія
мова | язык

Europe Stage на Острові Свободи! Європа стає ближче до Sziget!

29 Липня, 20:31

Поділитися:

Europe Stage на Острові Свободи спеціально відведена для нових європейських гуртів, які щиро бажають представити «старий континент» та культурне розмаїття власної музики. Sziget пишається тим, що має честь приймати цих юних музичних «титанів», а також провести Youropen Talent Festival у День-1 та 0, презентуючи переможців конкурсів талантів з 15 країн світу. Сцена Europe Stage починатиме свою програму щодня о 12 годині.

Ставати ще більшою й яскравішою – це головна ідея нової сцени Europe Stage, яка поєднала у собі минулорічні сцени Mambo та Holland meets Hungary Stage і пропонує справжню європейську альтернативу. Саме тут ви зустрінете нові європейські таланти, які вже добре відомі у себе вдома, але все ще шукають міжнародного визнання. У 2014 році Europe Stage також слугуватиме важливим місцем для знайомства з берлінською музичною сценою, одночасно представляючи італійські, нідерландські, іспанські та багато інших гуртів зі «старого континенту».

Кожного року на Europe Stage запрошується гурт з віддаленого континенту і цього року це Австралія. У 2014 році основна увага приділяється німецьким гуртам, так як саме цього року ми святкуємо 25-ту річницю падіння Берлінської стіни у багатьох локаціях фестивалю Sziget. Завітайте також на Youropen Talent Festival, що буде проходити на Europe Stage, та представить переможців конкурсу талантів з 15 країн у День 0 та -1!

З-поміж виконавців ви зможете знайти the Amsterdam Klezmer Band, Gloria Boateng, BaLaKo, Compact Disk Dummies, Rumateraта багато інших. Ви також зможете ознайомитися з детальним графіком виступів на сайті Sziget.

Youropen
Europe Stage фестивалю Sziget стане домівкою європейських музичних талантів у День -1 та 0. Youropen – це дводенний відбір перспективних гуртів, що прибудуть з 15 різних країн та жадають показати свої вміння перед, можливо, найбільш інтернаціональною та неупередженою публікою світу. Програма починається опівдні та закінчується виступами гуртів, що запрошені Програмою обміну талантів Центральної та Східної Європи (CEETEP). Відкрийте для себе ці нові молоді таланти!

Puglia Village
Puglia Village, поряд із Europe Stage, розташована у гарній дерев’яній будівлі, де цьогорічною інновацією є справжня візуальна лабораторія. Тут будь-хто з музикантів Sziget зможе записати пісню за допомоги професіональних звукорежисерів, а потім взяти запис додому на CD, щоб поділитися ним з рештою світу за допомогою інтернету!

Нова сцена Europe Stage за сприяння фестивалю Sziget, L’Alternativa та Puglia Sounds є новим удосконаленням Puglia Sounds – Mambo Stage, що за два минулих роки приймала на своїй сцені одні з найбільш цікавих італійських гуртів і, починаючи з цього року, присвячена міжнародній музиці. Вона розташована на площі понад 1000 квадратних метрів з великою сценою для виступів, з майданчиком Puglia Village з великою кількістю майстер-класів та різних занять, пов’язаних з апулійськими культурними традиціями та із величезною і затишною територією для кемпінгу.

Помилковий заголовок — Угкщзу Ыефпу yf Jcnhjds Cdj,jlb! "dhjgf cnf' ,kb;xt lj Ыяшпуе!

29 Липня, 20:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій