Настільна версія
мова | язык

До туру «Підтримаємо своїх» долучилась Руслана та ВВ

29 Липня, 21:00

Поділитися:

Концертний тур «Підтримаємо своїх» продовжується містами України. Спеціально для того, щоб підтримати маріупольських захисників та мирних мешканців Донбасу до туру приєднується Руслана. Адже, у Маріуполі — це перший концерт після його звільнення. 28 липня співачка разом зі своїми шоубізнесовими колегами виступила на аеродромі та площі Театральній.

Руслана з радыстю поділилася з бійцями та мешканцями Маріуполя своєю шаленою енергією та підтримала бойовий дух захисників України. Також до туру «Підтримаємо своїх» приэднався Міністр культури України Євген Нищук. Військові залюбки підтанцьовували Руслані. Дехто із них продемонстрував вправність у брейк-дансі, а хтось станцював лезгінку з автоматом у руках. Виконавиця і сама танцювала з солдатами. Наприкінці виступу всі присутні виконали гімн України.
Додамо, що разом з Русланою для українських військових також співали Марія Яремчук і Тоня Матвієнко. 

А от сьогодні, 29 липня у м. Дніпропетровськ до туру приєднався легендарний український гурт ВВ.

Нагадаємо, наразі триває друга фаза концертного туру «Підтримаємо своїх», який проходить у Одесі (25 липня), Миколаєві (26 липня), Херсоні (27 липня), Маріуполі (28 липня), Дніпропетровську (29 липня). У ньому беруть участь такі артисти, як Марія Бурмака, ВВ, Руслана, Злата Огневіч, Анастасія Приходько, Марія Яремчук, Володимир Ткаченко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян, Павло Табаков, Юлія Лорд , Дмитро Оскін, Геннадій Попенко, Ейва, Андрій Kishe, Марія Чеба, гурти Тарута, Куку Шанель, Без Обмежень та Пара Нормальних.
Помилковий заголовок — Lj nehe «Gslnhbvf'vj cdjї[» ljkexbkfcm Heckfyf nf DD
29 Липня, 21:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків