Настільна версія
мова | язык

Іван Ургант заробив на квартиру бабусі за один вечір

29 Липня, 22:20

Поділитися:

Відомий російський актор, телеведучий, музикант, шоумен Іван Ургант зміг придбати квартиру для своєї улюбленої бабусі за один вечір. Весь секрет у тому, що артиста запросили в ролі ведучого на найдорожчу весілля року, де він і заробив настільки великі гроші.

Гонорар шоумен отримав від 46-річного Айрат Исхакова, керуючого директора «Нефтегазіндустрія-Менеджмент» і члена ради директорів БФА банку. Під вінець з Айрат Ісхаковим йшла 30-річна Надія Оболонцева.

Репортери світської хроніки розповіли, що молодята були щедрі не тільки стосовно Івана Урганта. Так, наречена в день весілля блищала в трьох весільних сукнях від іменитих дизайнерів: одна від Валентина Юдашкіна, і два - ручної роботи від Dolce&Gabbana. Обручки бренду Graff коштували від 1 мільйона євро.

Крім того, молоді оплатили переліт 130 гостей в Італію, де і проходив урочистий захід.Розкішна вілла, частування від кращих кухарів і багато, багато іншого...

Ніяких грошей не пошкодував Айрат Ісхаков, щоб нарешті зв'язати себе узами шлюбу зі світською левицею Надією Оболонцевою, яку домагався, як кажуть, цілих 11 років.
Помилковий заголовок — Sdfy Ehufyn pfhj,bd yf rdfhnbhe ,f,ecs pf jlby dtxsh

29 Липня, 22:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон