Настільна версія
мова | язык

У Києві відкрився музей Володимира Висоцького

29 Липня, 22:56

Поділитися:

25 липня 2014 року, в день пам'яті Володимира Висоцького, на Подолі відбулася офіційна церемонія відкриття першого в Києві музею легендарного поета, виконавця власних пісень і актора — «Галерея Висоцький». 

Перша виставка носить назву «Володимир Висоцький. Рідкісні фотографії Аркадія Гершмана». 
У невеликому приміщенні за адресою Київ, вулиця Воздвиженська, 40 розмістилися десятки унікальних знімків легендарного виконавця та актора, зроблені в 1970-х роках фотографом Аркадієм Гершманом. Як стверджують засновники музею, ці фото є унікальними — їх свого часу робили для обкладинок платівок Висоцького, які випускала фірма грамзапису «Мелодія». 

Крім фотографій, відвідувачів музею зустрічають пісні Висоцького, які відтворюють з усе тих же старих платівок. Деякі відвідувачі музею запевняють, що в галереї створюється таке враження, ніби ти потрапив на концерт-квартирник. 

Адміністрація музею продовжує поповнювати його фонд і звертається до киян і не тільки з проханням про допомогу в цьому питанні: «Ми звертаємося, перш за все, до киян (але не тільки!). Якщо Вам пощастило бути на виставах або концертах Володимира Висоцького, спілкуватися з ним особисто, напишіть нам про Ваші спогади. Якщо ви є володарем раритетів, пов'язаних з Володимиром Висоцьким (наприклад, грамплатівок, магнітофонних записів, автографів) або предметів тієї епохи - 1960 - 1970-х років (афіш виступів Володимира Висоцького або Театру на Таганці, квитків, програмок, газетних вирізок і т.п.), повідомте нам про це».

Вхід до музею коштує 50 грн. 
Помилковий заголовок — E Rb'ds dslrhbdcz veptq Djkjlbvbhf Dbcjwmrjuj
29 Липня, 22:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків