Настільна версія
мова | язык

Великий тур джаз-кабаре Олега Скрипки

31 Липня, 15:01

Поділитися:

Цієї осені вишуканий джаз у виконанні Джаз-Кабаре Олега Скрипки почують в різних регіонах України. Концертний тур, запланований в 5 містах, розпочнеться виступом в столичному Національному Палаці Мистецтв «Україна» на початку жовтня.

Джаз-оркестр «Забава» – це створений Олегом Скрипкою своєрідний український «all star band», колектив солістів-віртуозів, складений з кращих вітчизняних джазових та рок-музикантів, жанрова унікальність якого в Україні сьогодні є беззаперечною.

«Наша мета – започаткувати в Україні вже добру знану в світі традицію вечорів джаз-кабаре, де панує атмосфера відкритості та елегантності. Сторіччя тому кабаре було аналогом сучасних модних клубів та тусовок, а музична складова концертів гармонійно поєднувала такі тодішні актуальні напрямки, як традиційний джаз, міський романс та оперета, – розповідає Олег Скрипка. – Пізніше в рамках жанру була сформована естетика бродвейських мюзиклів, різноманітних еротичних шоу та навіть рок-н-ролу, адже саме з кабаре пішла традиція «танців на п’яних столах». Ось чому саме сьогодні, у часи шаленої еклектики, мені здалось надзвичайно цікавим спробувати відродити цей жанр, але вже за допомогою сучасних музичних форм».

Перше відділення шоу-програми складається з пісень корифея української естрадної пісні 30х-40х років Богдана Весоловського, які увійшли до нового сольного альбому Олега Скрипки «Жоржина». Свого часу під цю музику витанцьовувала вся галицька та буковинська молодь, а тепер меломани з усієї України матимуть змогу й собі насолодитись витонченістю та світлим гумором пісень нашої музичної спадщини.

У другому відділенні прозвучать «вічнозелені» світові та українські шлягери («Fever», «Tombe La Neige», «Hotel California», «Черемшина» тощо), а також найвідоміші хіти ВВ («Весна», «Танці», «День Народження») в несподіваних джазових обробках.

3 жовтня 2014 – Київ, Національний Палац Мистецтв «Україна»
18 жовтня 2014 - Дніпропетровськ, Академічний театр російської драми ім. М. Горького
19 жовтня 2014 - Харків, Державний академічний український драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка
30 жовтня 2014 - Черкаси, Палац Культури «Дружби народів»
4 та 5 листопада 2014 – Львів, Національний академічний театр опері та балету ім. Соломії Крушельницької
10 листопада 2014 – Одеса, Національний академічний театр опери та балету
Помилковий заголовок — Dtkbrbq neh l;fp-rf,fht Jktuf Crhbgrb

31 Липня, 15:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон