Настільна версія
мова | язык

«Бумбокс» вперше виступить в кількох містах Європи

4 Серпня, 12:59

Поділитися:

Гурт «Бумбокс» поділився гастрольними планами на майбутню осінь. У листопаді українська команда вирушить в турне Європою. Як зізнався Cultprostir концертний директор гурту Борис Гінжук, більшу частину міст «Бумбокс» відвідає вперше.

«
Із заявлених на сьогодні міст раніше у нас була тільки Прага. Краків, Відень, Анверпен, Варшава і Париж – це вперше», — розповів Гінжук. Організаторами гастролей є компанії «Музика для мас» і peel.de (промоутери з Мюнхена, які влаштовували раніше виступи «Бумбокса» в Німеччині).

Крім того група зараз веде переговори з американськими промоутерами про можливі гастролі в США. «Переговорам з Америкою заважає багато чинників, але ми спілкуємося і розглядаємо пропозиції. Нам потрібно створити правильний ланцюжок з комфортних дат, правильних залів, клубів, внутрішніх трансферів та бюджету з урахуванням їхніх податків», — описав ситуацію Гінжук.

З осінніх концертів «Бумбокса», дати яких вже відомі, варто відзначити виступ у Львові 25 жовтня.

Нагадаємо, що «Бумбокс» мав проблеми із виступами в Росії. Усі заплановані концерти українського гурту були скасовані. Однією з основних причин стала вимога депутата законодавчих зборів Санкт-Петербурга Віталія Мілонова не пускати на територію РФ українських знаменитостей, які підтримують нову владу країни.
Помилковий заголовок — «<ev,jrc» dgthit dbcnegbnm d rskmrj[ vscnf[ "dhjgb

4 Серпня, 12:59

Поділитися:

За матеріалами: cultprostir.com.ua

Теги: Бумбокс

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій