Настільна версія
мова | язык

МВС заборонить в'їзд в Україну 500 російським артистам

4 Серпня, 15:03

Поділитися:

Радник голови МВС Антон Геращенко коментуючи інцидент, який стався під час концерту Ані Лорак в Одесі, розповів про список з 500 російських артистів, яким заборонять в'їзд в Україну.

На своїй сторінці у соцмережі Геращенко наголосив, що не схвалює дії Ані Лорак та інших діячів естради, культури і мистецтва по відношенню до Росії. «Ми зараз зі своєї сторони готуємо список щодо заборони в'їзду в Україну близько 500 російським діячам, які схвалили анексію Криму і розділ України. І я вважаю правильним не давати їм заробляти грошей на концертах та виступах в Україні — нехай їдуть виступають в Крим перед чайками на порожніх пляжах», — підкреслив радник МВС.

У той же час Геращенко зауважив, що не вважає провину Ані Лорак настільки великою, щоб не давати їй виступати в Україні. «Вона, наскільки мені відомо, не робила заяв про підтримку анексії Криму, або розділу України, а тільки поїхала на нагородження якоїсь музичної премії в травні цього року. Вважаю, що стратити її за це не можна», — сказав Геращенко. Нагадаємо, цими вихідними в Одесі міліція кийками «втихомирила» натовп активістів, які намагалися зірвати концерт Ані Лорак.
Помилковий заголовок — VDC pf,jhjybnm dэїpl d Erhfїye 500 hjcsqcmrbv fhnbcnfv

4 Серпня, 15:03

Поділитися:

За матеріалами: tsn.ua

Теги: Лорак, Геращенко, Одеса

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір