Настільна версія
мова | язык

Модель у пісні розповіла, як чоловік Бейонсе хотів звабити її

7 Серпня, 17:37

Поділитися:

Колишня модель Олівія МакФалмер повідомила, що репер Джей Зі намагався зрадити свою дружину з нею, цю заяву Олівія зробила у формі реп-композиції. За словами моделі, Джей-Зі залицявся до неї у 2013 році. Пісня, яку записала Олівія МакФалмер насить назву «Sorry Ms. Carter». У композиції дівчина розповідає, як зустрілася з Джей-Зі.

«
Я здійняла галас тому, що я встояла, і дівчата не можуть управляти світом, якщо б'ються за чоловіка», — йдеться у пісні, яка натякає на відомий хіт Бейонсе. «Я могла повеселитися з Джеєм, але я поважаю Бейонсе», — розповіла на радіо Олівія.

«Ми разом знімались у рекламі, я сиділа сама і він сидів поряд. Джей був здивований, коли я пішла і навіть послав за мною охоронця, — розповідає дівчина і передає свою розмову з охоронцем, — «Вибачте, міс, ви не дали б мені свій номер. Коли Джей буде вільний він вам зателефонує». Я знаю більшість дівчат вбили б за цю пропозицію, і тоді стали тими, кого я зневажаю».

Нагадаємо, нещодавно з'явились чутки про те що Джей-Зі і Бейонсе розлучаються, розмови пішли після того як на одному з заходів сестра Бейонсе Соландж накинулась на музиканта у ліфті, тому що він хотів піти на вечірку без Бейонсе. Сама співачка, намагаючись спростувати чутки, постійно ділиться на своїй сторінці у соціальній мережі знімками безтурботного подружнього життя.
Помилковий заголовок — Vjltkm e gscys hjpgjdskf? zr xjkjdsr <tqjyct [jnsd pdf,bnb її
7 Серпня, 17:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван