Настільна версія
мова | язык

Горбунов вражений дитячим «Євробаченням»: діти вірять в єдину Україну

12 Серпня, 19:56

Поділитися:

Телеведучий каналу 1+1 Юрій Горбунов пильно стежив за відбірковим туром на дитячий пісенний конкурс «Євробачення 2014». За словами Горбунова, було приємно, що вперше національний конкурс на участь у дитячому «Євробаченні» відбувся в Карпатах у Буковелі, адже сам ведучий родом з цих країв.

Горбунов зізнався, що від українських дитячих голосів у нього захопило дух «Коли слухаєш наших талановитих дітей, то усвідомлюєш, що у нас велике майбутнє. Діти вірять в єдину Україну, — більшість пісень конкурсу були щиро патріотичними», — прокоментував шоумен. Також ведучий зауважив, що цікаво, що у півфіналі Крим, як частину України, представляла учасниця шоу «Голос країни-2012» Еліна Сосновська, яка народилася у селищі Октябрьске поблизу Сімферополя. У дуеті з Алімом Хакімовим вони заспівали пісню українською мовою «Оберіг» і вийшли у фінал, як дует «Зіркова капель».

«Дівчина ще на шоу пройшла дуже сильні випробування, загартувалася. Очевидно, що для дітей, те, що зараз відбувається навколо — це тимчасові речі. Вони народилися в Україні і відчувають себе громадянами нашої держави і не зважають на політику. Між собою у всіх дітей одна мова — це мова дитинства. Нехай вони, коли виростуть, будуть кращими за нас, винесуть всі уроки і зможуть жити щасливо і мирно між собою», — наголосив Горбунов.

Що ж стосується переможців відбіркового туру — тріо «Sympho-Nick», які виступали з піснею «Прийде весна», Юрій вважає композицію символічною. «Юні таланти із піснею "Прийде весна" вже в листопаді відправляться на Мальту представляти Україну. Їхня пісня – це оптимістичне послання у Всесвіт про прагнення жити в єдиній незалежній Україні. Я б хотів відправитися до Мальти у складі групи підтримки наших дівчат. Я впевнений, що їх дуже тепло зустрінуть», — наголосив ведучий.

Нагадаємо, Україну на дитячому «Євробаченні» представлятиме тріо зі Львова, Харкова та окупованого Сімферополя. Дівчатка перемогли своїх 18 конкурентів піснею «Прийде весна».
Помилковий заголовок — Ujh,eyjd dhf;tybq lbnzxbv «"dhj,fxtyyzv»^ lsnb dshznm d 'lbye Erhfїye

12 Серпня, 19:56

Поділитися:

За матеріалами: tsn.ua/

Теги: Горбунов, Євробачення, Мальта

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон