Настільна версія
мова | язык

Тріо «Симфонік» представлятиме Україну на дитячому «Євробаченні»

11 Серпня, 21:19

Поділитися:

Україну на дитячому «Євробаченні» в листопаді на Мальті представлятиме тріо «Симфонік». Дівчата перемогли у національному відборі, який відбувся в туристичному комплексі «Буковель».

Одинадцятирічні молоді артистки перемогли своїх 18 конкурентів піснею «Прийде весна», якою висловили бажання жити в єдиній незалежній Україні. Символічно, що учасниці тріо — з різних регіонів: Марта Рак – львів'янка, Софія Куценко – харків'янка, Амалія Кримська — з окупованого Росією Сімферополя. Досі кожна співала сольно. Кажуть, що об'єдналися без підказки дорослих, а на репетиції мали лише місяць. «
Це вперше діти підходять самі і кажуть дуже правильний, дорослий меседж для нашої сьогоднішньої ситуації в країні. Якщо вони вже самі переживають за проблему єдиної країни і змогли об'єднатися! Причому вони об'єдналися сами», — говорить Михайло Нєкрасов, наставник тріо «SYMPHO-NICK».

«
Ми будемо робити все, що від нас залежить, щоб діти, наші таланти, зробили такий позитивний поштовх в своєму розвитку в Буковелі, що відповідно їх виступ буде вражаючий в усій Європі. Й Україну ще більше визнають як центр Європи, як місце, де таланти можуть себе проявити», — додає народний депутат України Олександр Шевченко.
Помилковий заголовок — Nhsj «Cbvajysr» ghtlcnfdkznbvt Erhfїye yf lbnzxjve «"dhj,fxtyys»
11 Серпня, 21:19

Поділитися:

За матеріалами: tsn.ua

Теги: Євробачення, Симфонік, Мальта

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин